Vi ønsker å bistå deg med din rekruttering

Leter du etter et påfyll av ny komptanse i ditt team? Det er utfordrende å finne den rette kandidat. Vi er spesialister på å finne spesialister

Hvordan finne de rette talentene?

I bransjene vi opererer i opplever vi stadig en økende interesse og etterspørsel etter fagområder med spesialist kompetanse.

Grunnet et større skifte i etterspørselen etter fagspesialister innenfor den digitale verden over de siste årene, ser vi et sprik mellom etterspørsel og tilgang. Det kan derfor være krevende å tiltrekke seg de beste kanidatene. Det finnes imidlertid gode kvalifiserte personer som sitter i ulike selskaper, men som ikke er aktivt på søken etter en ny jobb. Mange leser ikke stillingsannonser eller søker aktivt selv etter nye karrieremuligheter.

Vår erfaring er derfor at vi ofte finner de best kvalifiserte kandidatene ved direkte søk og kontakt. Vår jobb som rekrutterer, er å kartlegge akkurat disse personene. Vi opplever ofte at meget godt kvalifiserte kandidater gjerne er interessert i å utforske nye muligheter, om dette er spennende og relevant for videre utvikling.

Det setter imidlertid store krav til både oppdragsgivere og rekrutterer. Det er derfor viktig for oss å få et så klart og tydelig bilde av deres virksomhet og den aktuelle stillingen. Kun da kan vi representere både bedriften og mulighetene på en god måte.

Vi er klare til å bistå
Teamtailor

Karrierenettsted fra Teamtailor